четвер, 13 травня 2010 р.

Без вас життя не було б і весни

      Після  помпезних урочистостей з нагоди славного  65 літнього  ювілею Великої Перемоги 9 травня  керівництво Кролевеччини в невимушеній обстановці зустрілося з фронтовиками, учасниками бойових дій та ветеранами Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років.
      Про немеркнучий подвиг в ім’я життя на землі, побажання здоров’я та довголіття, найсвятіший день  говорили у своїх виступах перед шанованим і поважним загалом чільники району та міста О.О.Шприндель, В.В.Сенько, О.І.Фролов. Вони запевнили ветеранів, що і надалі робитимуть все належне, аби увагою  і  теплом зігріти тих, хто не шкодуючи сил захистив Батьківщину від фашистської нечисті.
      Голова районної ради ветеранів І.В.Балабон назвав це” свято зі сльозами на очах” найбільшим з державницьких свят і закликав керівництво і в майбутньому так опікуватися нашими переможцями.
      Районний військовий комісар С.І.Харченко  зазначив, що всі ми у великім боргу перед героями – визволителями.
       Голова міської партійної організації Партії Регіонів О.К.Наумов передав найкращі вітання від депутата українського парламенту  Андрія  Деркача, сказавши, що вже в дванадцяте фронтовики Кролевеччини отримують від нього  святкові подарунки. Андрій Леонідович прихильно ставиться до колишніх воїнів – визволителів і своїми конкретними справами , роботою над законопроектами, прийняттям у Верховній Раді України відповідних законів сприяє соціальному захисту даної категорії.
      Подячні слова на адресу влади звучали з вуст тих, хто здобув перемогу і подарував нам сьогодення  Почесного громадянина Кролевеччини Я.І.Зайцева, педагогів – фронтовиків М.П.Трембицького, А.І.Линника.
    Традиційно за фронтовими 100 грамами, солдатським кулішем йшла дружня бесіда про життя – буття, питання, котрі найбільше хвилюють ветеранів. Були уважно вислухані всі побажання щодо життєдіяльності району. А далі під акомпанемент Леоніда Гришка  линула задушевна пісня про фронтові дороги, кохання, любов до Вітчизни й нашу світлу перемогу.
  Всі з ким довелося спілкуватися відзначали високу цьогорічну організованість, масовість, різноманітність проведених заходів, які ще раз засвідчили шану й повагу тим, без яких життя не було б і весни…

Світлана Малиношевська

Немає коментарів:

Дописати коментар